Publisert av: ole November 16th, 2015

Frokostmøte

Onsdagens møte vil ta utgangspunkt i en av de største trendene vi ser i dagens marked vedrørende innhenting av kapital – både til gründere, kunst og kultur samt andre allmenn nyttige formål.

Crowdfunding kan vise til en eksplosiv vekst de seneste årene. I motsetning til venture kapital trenger man ikke å vanne ut sin eierposisjon i selskapet – I mange tilfeller kan man selge produkter og tjenester før de er produsert.

Kompetanse om eller forståelse for hva Crowdfonding er, burde derfor være av interesse for både gründer/entreprenører, etablerte bedrifter og ikke minst alt av lag og foreninger.

På onsdag vil undertegnede ha en liten inn gjennomgang av crowdfunding – Hvilke platformer finner man der ute, hvordan kan man arbeide med crowdfunding, hvilke muligheter gir dette?

Ca 08:15 overlater vi ordet til streamingen fra Tromsø, hvor Kreftforeningen vil fortelle om sine erfaringer.

Alle er velkommen!

Vel møtt!

Sted:   Balkroa

Dato:   18.11.15

Kl.:       08:00 – 09:00

 

Enten du er gründer som trenger startkapital, kunstner eller du har en sak du ønsker midler til er crowdfunding, eller folkefinansiering, ansett som den nye måte i Norge å få pengesekken man ønsker.

Men hvordan mobiliseres mennesker til å bygge en god aksjon?

Kreftforeningen har helt siden starten i 1938 blitt driftet via folkefinansiering. Aksjonen som mobiliserer flest mennesker lokalt er "Krafttak mot Kreft" og i Nord-Norge er det Russen som samler inn 80% av denne støtten!

2015 slo alle rekorder i Nord-Norge og 10.mars 2016 skal taket løftes nok en gang. For 100% av det som går i bøssene går direkte til forskning!