running-lean.jpg

Praktisk erfaring med å kjøre Running lean

Følg med når vi kjører Running lean i praksis

 

Vi er ikke i tvil om at det er mange som går rundt og baker på en forretningside.

Rent statistisk vet vi at ca 20-25% av de som er arbeidstakere kunne tenke seg og bli selvstendig, i tillegg kommer de som av en eller annen grunn har falt utenfor arbeidsmarkedet, så i Ballangen alene bør det være minimum 2-300 personer som i den optimale verden skulle ønske de hadde egen virksomhet. 

Men den berømte dørterskelen kan være utrolig vanskelig å komme over for mange... Selvfølgelig er det mange som har en drøm om å være selvstendig men som ikke har funnet en forretningside de ønsker å forfølge. Men vi er også sikker på at mange har tenkt på mulige forretningsideer, man ikke kommet videre.

Hvorfor er det så få som forsøker å gjøre sine drømmer til virkelighet?

Årsakene er nok mange, men hvis vi skal peke på noen av de mest vesentlige, så må vi nok inn på områder som økonomisk trygghet, ressursbehov i forhold til tid og penger, faglig miljø, kultur, etc.

Vi kan ikke løse alle utfordringer du står overfor, men vi kan vise deg at ved å benytte Running Lean, så kan du få en avklaring av hvorvidt din forretningsmodell er liv lage på en enkel og strukturert måte, uten store økonomiske eller tidsmessige belastninger. Vi vil selvfølgelig også være tilstede og hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Vi vil på disse sidene ta fatt i noen praktiske forretningsideer og kjøre Running Lean på disse. 

Prosessen og resultatene vil løpende bli publisert og vi håper på den måten at vi kan synliggjøre at det ikke nødvendigvis trenger å være så vanskelig å få avklart om den forretningside man har, kan bli til en skuddsikker forretningsmodell.

Du finner informasjon om de enkelte forretningsideer og prosessen vi kjører ved å klikke på linkene øverst til høyre.

LeanCanvas4.png

Praktiske eksempler

Strøsand.no

Lenker