Hoved målsetninger

Identifiser de viktigste mål/tingene du skal arbeide med 

 

På dette tidspunktet kan du sikkert skrive ned en liste med et ti-talls om ikke hundrevis av oppgaver du gjerne skulle ha utført for å forbedre produktet og virksomheten din, på samme tid som du skal kjempe en daglig kamp mot tiden og øvrige ressurser som er ved å løpe ut  :=)). Alle som har forsøkt seg som gründer kjenner til denne følelsen av et uendelig fjell som står foran en og som man tror man må bestige. Vel det trenger ikke å være slik.

Til ethvert tidspunkt, er det ikke hundrevis av ting som man skal arbeide med, men maksimalt en hånfull av oppgaver som virkelig betyr noe. Det er kun en håndfull av oppgaver som virkelig hjelper deg med å kommer videre fremover med forretningsmodellen.

Som en gründer, er din jobb å fokusere kun på de oppgaver som betyr noe og ignorere resten.

Essensen av dett er "rett handling til rett tid" og det er samtidig det viktigste poeng i konseptet bak «Lean Stack» sine hovedmål bokser.

Når du vet hvilken oppgave som virkelig teller for fremdriften, er det eneste som betyr noe at du og ditt team fokuserer all energi og innsats på denne oppgaven. Det er det som kan maksimere fremgangen og som gir deg ro og oversikt over din gründertilværelse.  Du har ikke lenger ett fjell foran deg, men kun en eller noen få klare mål og oppgaver.

Vi har også sakt det tidligere, det hjelper ikke å gå løs på alle de enkle oppgaver. Det kan være totalt spill av energi og ressurser, hvis de vanskelige oppgavene tvinger deg til å skifte kurs på et senere tidspunkt. Har du brukt opp dine økonomiske midlere eller handlerom, kan dette også bety kroken på døra for din forretningside.

Den neste videoen vil vise deg hvordan du kan plukke ut de sentrale mål du må arbeide med, og hvordan du kan legge strategi/tiltak inn i oppgavelisten som hjelper deg med å avklare/implementere det aktuelle mål. 


Klikk på videoen nedenfor og se hvordan du kan identifisere det mest sentralt mål/oppgaver du står overfor:

You must install Adobe Flash to view this content.

Lenker

Dine kommentarer

You must be logged in to leave a reply. Login »